Motosapa ProGARDEN HS 1100D

45600131100D

Produs nou

Livrare imediată din stoc

2 949,98 lei

Mai multe detalii

ProGARDEN HS1100D - motocultor de 13.0 CP pe benzina

Cel mai puternic motor din clasa sa.
Motocultorul este echipat cu un motor foarte purernic, pe benzina de 13CP si 389 cmc, una dintre cele mai mari motorizari disponibile pentru motocultoare.
Motorul este unul in 4 timpi cu baie de ulei si sistem de ungere prin barbotare, fiind echipat cu senzor de nivel al uleiului care opreste motocultorul imediat ce detecteaza ca nivelul uleiului din motor este sub valoarea minima.

Sistem avansat de filtrare a aerului pentru motor.
Deoarece motocultoarele si motosapele sunt folosite in medii de lucru cu mult praf, una din principalele vulnerabilitati ale acestora este sistemul de filtrare a aerului care alimenteaza motorul. Pentru a obtine o putere mare a motorului fara a creste inutil consumul de combustibil este necesar ca sistemul de filtrare si admisie a aerului sa fie cat mai scurt (pentru a reduce frecarile cu tubulaturile) si sa asigure un debit mare de aer. Motocultorul Progarden este dotat cu unul dintre cele mai simple si mai eficiente sisteme de filtrare format dintr-un ansamblu cu doua elemente de filtrare, un cartus filtrant din burete semiumed care poate fi curatat cu usurinta (chiar si pe camp) si un sistem de filtrare turbionar,cu baie de ulei ulei care retine chiar si cele mai fine particule de praf.

Transmisie profesionala cu cardan si ambreiaj cu discuri in baie de ulei.
Tansmisia acestui motocultor este alcatuita din ambreiaj cu discuri in baie de ulei (similar cu sistemele de ambreiaj ale motocicletelor), cutie de viteze cu pinioane cu doua viteze inainte si marsarier si cardan cu grup conic pentru transmiterea miscarii intre cutia de viteze si roti (sau freze). Acest ansamblu mecanic este montat intr-o carcasa foarte solida din fonta, cu lagare cu rulmenti cu bile, iar ungerea sistemului se face cu ulei de transmisie, fapt ce asigura o fiabilitate foarte mare si costuri de intretinere minime.

Acest model de motocultor necesita 1,2 litri de ulei pentru motoare in 4 timpi, tip 10W40 pentru motor si 2,2 litri de ulei de transmisie tip T90 pentru cutia de viteze.

Comenzi simple si la indemana
Am proiectat acest motocultor avand in prim plan nevoile utilizatorilor, astfel am ales intotdeauna cele mai durabile sisteme de reglaj si de comanda, nu pe cele mai frumoase. Manete din metal nu din plastic, ghidon reglabil vertical si orizontal, folosind unul dintre cele mai fiabile sisteme de reglaj din fonta danturata. Manerele ferme, din cauciuc moale asigura un control bun al utilajului si reduc nivelul vibratiilor resimtite de operator.

Frezele pentru pamant
Frezele pentru pamant (sapele) au prinderea hexagonala si sunt formate din patru butuci cu cate trei sau patru cutite fiecare, echiparea standard fiind de patru cutite. Ansamblul de freze permite fragmentarea 2+1+1 (60cm / 90cm / 120cm), in acest fel motocultorul poate fi utilizat atat printre randuri, in spatii cu latime mica cat si pentru latimi mari de lucru de pana la 1250mm. Sapele pentru pamant au o constructie speciala care faciliteaza autoascutirea acestora.

Rotile
Motocultorul este prevazut cu roti cu anvelopa de cauciuc, cu profil agricol, dimensiune 6.00x12, fiind printre cele mai mari roti disponibile in aceasta clasa de motocultoare. Astfel motocultorul poate fi folosit cu succes la tractarea diverselor accesorii cum ar fi plugul pentru bilonat, prasitoare sau a unei remorci.

Suportul pentru unelte
Motocultorul permite tractarea unei game variate de unelte. Acestea se monteaza in spatele motocultorului si se fixeaza cu ajutorul unui bolt, fara a fi necesare chei sau alte unelte.

Suprafata de lucru recomandata
Acest utilaj este recomandat pentru suprafete de peste 10 000 m2 si cu o productivitate de 900 - 1100 m2/ora, cu doua treceri.

Date tehnice:

Adâncime de lucru: 150 - 300 mm

Lăţime de lucru: 600 - 1250 mm

Greutate: 115 kg

Dimensiuni: 1050 x 570 x 780 mm

Motor: 188F, 4 timpi, răcit cu aer, benzină

Putere maximă: 13 CP

Roti: 6.00 x 12" (5.00 x 12 model anterior)

Alezaj x Cursă: 88 x 64 mm

Capacitate cilindrică: 389 cmc

Sistem de pornire: manual

Consum specific: aprox. 374 g/kWh

Setul de livrare contine 32 lame, discurile laterale si roti de cauciuc.

Fişă tehnică

Putere13 CP
Combustibilbenzina

Descărcare

Accesorii