Acest site foloseste fisiere cookie pentru a permite o experienta optima in navigarea dvs. Va rugam sa consultati Politica de confidentialitate si sa dati clic pe butonul de acceptare inainte de a continua navigarea.

close

Lista de produse marca Redback

Scule pentru casa si gradina cu acumulator.

Principalele avantaje ale produselor Redback:


  • alimentare prin acumulatori de 40V Li-Ion marca Samsung, disponibili in trei capacitati (2Ah, 4Ah, 6Ah)

  • sistem de acumulatori universal - oricare dintre acumulatori se potriveste la oricare dintre sculele Redback, singura diferenta fiind durata de exploatare data de capacitatea acumulatorului; in acest fel nu este nevoie sa cumparati cate un acumulator pentru fiecare scula in parte

  • exista disponibile doua tipuri de incarcatoare (standard 2A si rapid 5A) care pot incarca oricare dintre cele trei tipuri de acumulatori existenti

  • majoritatea sculelor de gradina folosesc motor de curent continuu fara perii colectoare (brushless) care ofera marele avantaj al unei durate de functionare indelungate, fara a necesita schimbarea periodica a periilor.

  • ferastraiele cu lant Redback ofera o calitate ridicata prin folosirea cunoscutelor sine si lanturi originale Oregon

Alegeti noua tehnologie verde pe acumulatori si uitati de noxe, poluare, zgomot, cabluri de curent electric, prelungitoare sau de grija realimentarii periodice cu combustibil sau cu uleiul necesar functionarii masinilor traditionale.

Sculele de gradina Redback au fost proiectate pentru a pune in valoare punctele forte și avantajele noii generații de tehnologie pe baterii litiu-ion și avansurile uriașe care au fost facute în tehnologia motoarelor electrice.

Mai multe